Belangrijk bericht voor onze patiënten;

Binnenkort een afspraak?

*Neem contact met ons op als je

  • verkoudheidsklachten hebt, kortademig bent of koorts hebt
  • in de afgelopen 2 weken in contact bent geweest met iemand die besmet is met het corona virus

*Kom op tijd op je afspraak;

  • ben je te vroeg, dan zal je even buiten moeten wachten
  • ben je te laat, dan moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt

*Kom alleen naar de praktijk; ouder(s)/verzorger(s), broertje(s)/zusje(s), vriend(en)/vriendin(nen) moeten buiten wachten.

  • Uitzondering hierop zijn consult- en bespreekafspraken. Hierbij mag één ouder/begeleider aanwezig zijn.

*Bij binnenkomst gelijk je handen desinfecteren met handalcohol (staat in de hal), daarna niets meer met je handen aanraken.

*Houdt in de praktijk 1,5m afstand.

  • Maximaal 2 patiënten in de wachtkamer, elkaar niet passeren in de gang van de wachtkamer naar de stoel (patiënten die vanaf de stoel naar de wachtkamer lopen, hebben voorrang)
  • Graag thuis tandenpoetsen voor je naar de praktijk komt!

*Heb je een afspraak voor het plaatsen van een (slotjes-)beugel, het plakken van een los slotje (met of zonder controle), het verwijderen van je vaste beugel of het repareren van een losse spalk, zullen we je vragen te spoelen met waterstofperoxide (H2O2) 1%. Dit krijg je in de praktijk van ons en hoef je dus niet thuis te doen. H2O2 heeft een ontsmettende en reinigende werking en wordt veel toegepast in mondspoelmiddelen. Het heeft geen bijwerkingen, wel kan het vlekken geven in bijvoorbeeld kleding.

Op deze manier proberen wij het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden en we vertrouwen er op dat je ons daarbij wilt helpen!

Met vriendelijke groet,

Team Orthodontiepraktijk Blaricum